Integració de sistemes:  Sistemes integrals d'informació, previsió i avaluació aplicats a les dinàmiques territorials d'una regió. El sistema inclou un sistema d'informació geogràfica (GIS), diversos models de previsió socioeconòmica que permeten l'anàlisi i la projecció de les tendències territorials claus, una base de dades amb tots els projectes d'inversió pública a la regió i els indicadors per ajudar a monitoritzar i avaluar les dinàmiques territorials.

 

SAC: Sistema d'Actuacions de la Generalitat (2010)

SACEl SAC (Sistema d'actuacions de la Generalitat de Catalunya) substitueix el PIO (Pla d'obres i Projestces) desenvolupat sobre Lutus amb tecnologia J2EE i Geomedia.

Ulls de la Ciutat (2009)

Logo Aj. Sant Cugat del Vallés

Ulls de la ciutatSistema d'informació i gestió del mobiliari urbà.Aplicació de gestió de les incidències de mobiliari urbà, per PDA. De l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Sistemes de Gestió de la contractació externa de l'OTC (2009)

Logo DIBA

sistemes de gestióSistema de Gestió de la Contractació externa de l'Oficina Tècnica de Cooperació de la Diputació de Barcelona. És una eina de seguiment administratiu (gestió i seguiment dels lliuraments, terminis, factures....) de la contractació pròpia de l'OTC.

GACT.Sistemes de gestió d'actuacions de l'OTC (2009)

Logo DIBA

GACTDesenvolupament del mòdul de control de qualitat, pel seguiments de les actuacions subvencionades per l'Oficina Tècnica de Cooperació de la Diputació de Barcelona. És un sistema de generació i explotació de qüestionaris, amb la finalitat d'obtenir la valoració que fans els ens gestors (a nivell de gràfics i llistats) de la feina feta per part de l'OTC.

Evaluación de programas de cambio de movilidad de personas en ámbitos urbanos (2008-2010)

logo MIFOLogo UPV


MobilsEl objetivo es la evaluación de los programas de cambio de movilidad, mediante entrevista personal y seguimiento de los desplazamientos. Para ello se ha desarrollado un software para móviles, que informa sobre los desplazamientos realizados diariamente por el usuario, lo transmite a una base de datos que  analiza el itinerario de actividades realizadas, y modo de transporte utilizado, para así proponer o valorar cambios en los hábitos de desplazamiento.

Pruebas piloto en Valencia, Madrid y Barcelona.

 

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia és la fundació de Mcrit per al desenvolupament
de recursos educatius innovadors www.ersilia.org