L'Agenda CERDÀ. Construint la Barcelona Metropolitana

Agenda CerdàEditor: Joan Fuster Sobrepere. Edita Ajuntament de Barcelona i Lunwerg. Any 2010.  Varis autors.

Andreu Ulied escriu l'article" Nosaltres, que hem perdut l'esperit de la geometria!/We who have lost the spirit og geometry! Dins del capítol Metròplis.

"A finals de 1992 jo era el típic jove de la generació X, o Nix, la generació ignorada, l'anomenen, individualistes, obsessius, i fatalment propensos al negativisme; feia ja tres anys que treballava amb Albert Serratosa en la redacció del Pla metropolità i començava a témer que tot el que fèiem no serviria de gairabé res.

No siguis tan pessimista, em deia Serratosa, rient, que no anem tan malament si ens comparem amb tots els plans....."

La Catalunya en XARXA

Catalunya en XARXAFundació CatDem. Editorial Afers.

Varis Autors: A. Ulied, F. Miralles, M. Gausa, I. Capdevila, S. Estapé, A. Biarnés, M. Bou, M.Conesa, D. Clivillé, N. sastre i P. Torres. Març 2010.

Andreu Ulied, és autor de l'rticle" Futuritzem-nos! La Catalunya Exuberant.

"Aquí s'aporten algunes reflexions sobre algunes qüestions obertes, sovint espinoses, que afecten la relació amb el territori i que convindria abordar amb ganes. De fet, aquesta és segurament una de les..."

La ciutat infinita: A través de les Catalunyes i Barcelones viscudes o imaginades

La ciutat infinitaOn acaba Barcelona? En converses amb l’'autor, més de 100 persones provinents de diferents àmbits exposen visions d'’una ciutat que, de facto, ja estén la seva influència molt més enllà del que imaginem.

http://www.mcrit.com/doc_home/bcninfinita.pdf

Les noves Barcelones

Les noves barcelones

Noves barcelones reprodueix, en fotografies de Pepe Navarro i text de l'urbanista Andreu Ulied, dues visions personals d'una ciutat sempre més propensa a reinventar el futur que a recordar el passat.

141 Dies a Barcelona

Autor: Andreu Ulied, i diversos fotògrafs

ACTAR, Ajuntament de Barcelona, 2007.

141 DiesAquest llibre guarda per al futur l'univers múltiple del Fòrum Barcelona 2004. Mil imatges i mil paraules. Passem les pàgines i apareixen cares, dates, circ, teatre, exposicions, espectadors, ponents, converses, cuines, banys en el mar, edificis, racons, veus, grafit, oradors, jocs, malabarismes, màquines... en fi, la infinitat de coses que va contenir, durant 141 dies, el recinte del Fòrum.

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia és la fundació de Mcrit per al desenvolupament
de recursos educatius innovadors www.ersilia.org