Plans

 

Sustainable Energy Plans: The Sustainable Energy Action Plan (SEAP) is a key document that shows how a Covenant of Mayors signatory will reach its commitment by 2020. It defines concrete reduction measures, together with time frames and assigned responsibilities, which translate the long-term strategy into action. MCRIT, working for Diputació de Barcelona, has developed a number of such a plans for municipalities around Barcelona.

 

Pla d’'Acció per l’'Energia Sostenible (PAES) de Montcada i Reixac (2009)

Logo DIBALogo pacte d'alcaldes

PAES Montcada i ReixacEn el context de la lliuta contra el canvi climàtic,Montcada i Reixac s'’ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s'’elabora un pla d’acció que estudií les emissions del municipi i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l'’eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables..

Pla d’'Acció per l'’Energia Sostenible (PAES) de Castellví de Rosanes (2009)

Logo DIBAlogo pacte d'alcaldes

PAES Castellví de RosanesEn el context de la lliuta contra el canvi climàtic,Castellví de Rosanes  s’'ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s’'elabora un pla d'’acció que estudií les emissions del municipi  i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l'’eficiència energètica i l'ús de les energies renovables.

Pla d'’Acció per l’'Energia Sostenible (PAES) de Cervelló (2009)

Logo DIBALogo convenant of Mayors

PAES CervellóCervelló s'’ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s’'elabora un pla d’'acció que estudií les emissions del municipi de Cervelló i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l’'eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables.

Pla d'’Acció per l'Energia Sostenible (PAES) de Corbera de Llobregat (2009)

Logo DIBALogo pacte d'alcaldes

 PAES Corbera de LlobregatLa Comissió Europea ha posat en marxa el Pacte d'’Alcaldes/esses com a mecanisme de participació del món local en la lluita contra l’'escalfament de la Terra. El Pacte consisteix en el compromís de les ciutats que s’'hi adhereixen d'’aconseguir els objectius comunitaris en la reducció d’'emissions de gasos efecte hivernacle. Aquest objectiu fixat per l’any 2020 és el de reduir un 20% les emissions de gasos efecte hivernacle (CO2, CH4 i N2O). En aquest context, Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) s'’ha adherit al Pacte i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s'’elabora un pla d’'acció que estudií les emissions del municipi  i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l’'eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables.

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia is MCRIT’s foundation for the development of
innovative educational resources www.ersilia.org.