Strategic Plans: A strategic plan is a long term conceptual document which determines goals, priorities and ways of solving key issues of a city development for a period of 15–20 years. A strategic plans is dynamic and evolving, created using an assessment of the operating environment and community input at a specific point in time. MCRIT has developed a large number of strategic plans at local, regional and national level, mostly in Spain, and has produced guides and other teaching materials.

 

 

Pla Estratègic de Cerdanyola (Fase de Diagnosi Territorial) (2013)

Logo Aj cerdanyola

Pla estratègic CerdanyolaEl Pla estratègic es considera una oportunitat per aprendre, millorar, incrementar capacitats internes de l’Ajuntament.  Les idees "força" amb les quals es treballarà són: coherència entre objectius i mitjans, integració de la tasca feta a nivell municipal, amb una intensa participació de l’Oficina de Planificació Estratègica en tasques de suport i tècniques. L’objectiu del procés de planificació estratègica pretén, en definitiva, ampliar l’àrea d’influència que poden tenir les nostres decisions i reduir l’àrea d’incerta o de preocupació.

Plan Estratégico De Torrelodones (2013)

Aj Torrelodones

PE torrelodonesEl Plan Estratégico Participativo de Torrelodones (PEPT) pivota sobre las tres dimensiones fundamentales del desarrollo sostenible que se refuerzan mutuamente: ara garantizar la consecución de estos objetivos el PEPT se ha construido a partir de un proceso de implicación social y participación ciudadana que vertebra el Plan y constituye una fuente principal de información para la definición de la visión estratégica del municipio.

http://www.torrelodones.es/todosomostorre/

Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda (2011)

logo Aj. Santa Perpètua de Mogoda

Pla Estratègic Santa Perpètua de MogodaSobre els Plans Estratègics, hi ha molta varietat de models, i bones pràctiques, però pot constatar-se que el més important sempre acaba sent el procés, que finalment s'’ha d’incorporar com una activitat contínua i habitual de les institucions públiques. En general, una reflexió estratègica i territorial hauria d’'incorporar una visió de futur per un determinat territori, un caràcter selectiu de les propostes, perquè siguin veritablement estratègiques, la formalització de consensos a partir de processos participatius amb coneixement de causa, i un lideratge d’institucions públiques.

Més informació

Reflexión estratégica sobre el transporte público colectivo de Zaragoza y su entorno (2009)

logo Gobierno de Aragón

Transporte público

 Tras haber duplicado la dotación en infraestructuras viarias de alta capacidad en los últimos 10 años, este estudio reflexiona entorno a cómo conducir y acompañar las nuevas dinámicas residenciales y de localización de actividades en el entorno de Zaragoza, entorno en mutación tras el incremento de accesibilidad que ha experimentado en las últimas décadas. Se proponen escenarios territoriales de futuro para Zaragoza y su entorno vinculados a diferentes políticas de transporte público metropolitano.

Pla Estratègic Sant Iscle de Vallalta (2010)

logo Sant Iscle de Vallalta

Sant Iscle de VallaltaEl Pla estratègic de Sant Iscle vol preparar el poble pel futur. Cap a on es dirigeix San Iscle? Aquest pla vol incloure tant els resultats técnics, com les aportacions de la participació Sel·lectiva.

Més informació

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3 
  •  Next 
  •  End 

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia is MCRIT’s foundation for the development of
innovative educational resources www.ersilia.org.