Mobilitat

 

Mobility Plans: Sustainable Urban Mobility Plans define a set of interrelated measures designed to satisfy the mobility needs of people and businesses today and tomorrow.  They are the result of an integrated planning approach and address all modes and forms of transport in cities and their surrounding area. MCRIT have developed a large number of integrated mobility plans for very small towns to larger cities and regions, since 2004.

 

Pla de Mobilitat Urbana de Valls (2015)

Logo Aj. de Valls

valls

El Ple de l'Ajuntament de Valls, en sessió de 6 de març de 2015, va aprovar definitivament el Pla de mobilitat urbana i l'informe de sostenibilitat ambiental de Valls redactat per MCRIT. El Pla de mobilitat urbana (PMU) de Valls té com a objectiu configurar un model de transport més eficient per a millorar la competitivitat del sistema productiu, augmentar la integració social tot aportant una accessibilitat més universal, incrementar la qualitat de vida dels ciutadans, no comprometre les condicions de salut dels ciutadans/es, aportar més seguretat en els desplaçaments i establir unes pautes de mobilitat més sostenibles.

Pla de Mobilitat Urbana de Santa Coloma de Farners (2013)

Logo Aj. Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners

Pla de Mobilitat Urbana (PMU) és l’'instrument que defineix les actuacions per garantir l’'accessibilitat i la mobilitat de les persones de la ciutat amb un horitzó de com a mínim 6 anys. El PMU de Santa Coloma fa una anàlisi de les diferents xarxes de transport i proposa un seguit d’'actuacions per millorar la mobilitat del municipi.

Pla de Mobilitat de Montmeló (2011)

Logo DIBA

Pla de mobilitat MontmelóMontmeló és un municipi interior situat al sud de Granollers, entre Mollet del Vallès i Montornès del Vallès (Vallès Oriental), amb una població resident de 8.873 habitants i una superfície de 4,01 km2. Tot i que Montmeló no està obligat per llei a redactar un Pla de mobilitat urbana perquè no arriba als 50.000 habitants, es planteja la necessitat de disposar d’'un estudi de mobilitat per tal d'’aconseguir una gestió més eficient i sostenible d'’aquesta en el seu municipi així com la redacció d'’un estudi d'’avaluació de la mobilitat generada necessari per a la revisió del POUM del municipi.

Model de modes motoritzats de l'Ajuntament de Sant Cugat (2009-2010)

Logo DIBA

Web PMU Sant cugat del VallèsDesenvolupament del model de simulació, previsió i avaluació de la mobilitat de Sant Cugat, especialment la mobilitat motoritzada. El model s’'integra en el Sistema d'’Informació corporatiu de l’'Ajuntament de Sant Cugat i es concep com a un instrument de base per a la redacció del Pla de Mobilitat de Sant Cugat. S'han realitzat els estudis i les anàlisis prèvies necessàries com a document base per incorporar com a elements de suport al Pla de Mobilitat del municipi. El model o sistema de suport al Pla de Mobilitat es desenvolupa en forma modular i es garanteix la seva integració amb els sistemes  ja existents a l'’ajuntament des del punt de vista informàtic, de manera que tot el sistema pugui ser implementat, mantingut i utilitzat per tècnics del propi ajuntament

Pla Director de Mobilitat de Terres de l'’Ebre (2009)

Logo DPTOP

Delta de l'EbreAquest Pla de mobilitat, com a Pla director dels diferents Plans de Mobilitat Urbana que puguin haver-hi a les Terres de l’'Ebre, definirà les bases comunes sobre les quals cal que es desenvolupin, identificant aquelles línies estratègiques d'’actuació, que en el camp de la mobilitat, hauran de ser seguides en aquesta vegueria. Amb Col·laboració amb AIM, S.L i La Vola, Companyia de Serveis Ambientals SAL

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia is MCRIT’s foundation for the development of
innovative educational resources www.ersilia.org.