Regional Foresight: Regional Foresight is the implementation of the essential elements of Foresight - anticipation, participation, networking, vision and action - at a territorial scale where geographic factors are important. The purpose of Regional Foresight is to provide valuable inputs into strategy and policy planning, municipalities and localities. MCRIT has carried out a large number of regional foresight exercises, since the first “Catalonia 2010” project, with Futuribles International (Paris), as well as in other parts of Europe such as the Baltic or the Gibraltar cross-border areas.

 

La ciutat infinita: A través de les Catalunyes i Barcelones viscudes o imaginades (2008)

Logo Ajuntament de Barcelona

La ciutat infinita

Andreu Ulied, Ajuntament de Barcelona

On acaba Barcelona? En converses amb l'’autor, més de 100 persones provinents de diferents àmbits exposen visions d’'una ciutat que, de facto, ja estén la seva influència molt més enllà del que imaginem.

RESET. Debat estratègic sobre el futur de la diputació de Barcelona (2006)

Logo DIBA

RESETParticipació en el debat impulsat pel President de la Diputació Celestino Corbacho, sobre el futur de la institució en el marc de la reforma de l'organització territorial de Catalunya.

Catalunya cap al 2020. Visions sobre el futur del territori (2003)

Logo GENCATCatalunya 2020

Andreu Ulied, Panorama 7 territoris. Generalitat de Catalunya, 2003

Quatre visions sobre el futur de Catalunya, com a síntesi de les publicacions dels darrers anys. La Catalunya ciutat: la visió tradicional renovada?; La Catalunya Nodal: la visió més necessària?; La Catalunya-Global: la visió més oportuna?, La Catalunya Ecoregional: la visió més responsable?

Més informació

Catalunya Proposa (2003)

Catalunya ProposaParticipació en la reflexió sobre la relació entre Catalunya i Espanya en el marc de la reforma  de l'Estatut de Catalunya, coordinada per Xavier Rubert de Ventós, per encàrrec del President Maragall.

Medi Ambient i Governabilitat a la Mediterrània (1997)

Logo Institut Europeu de la Mediterrania

Medi ambient i Governabilitat a la Mediterrània

R. Grasa, i U. Andreu,Generalitat de Catalunya. Institut Català de la Mediterrània

Aquesta obra recull les aportacions de reconeguts experts sobre sectors estratègics com la cooperació internacional, l'urbanisme i la planificació d'infraestructures, la innovació tecnològica i empresarial, a una i altre riba de la Mediterrània.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia is MCRIT’s foundation for the development of
innovative educational resources www.ersilia.org.