Plans

 

Plans d'energia sostenible: El Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) és un document clau que mostra com el Pacte dels Alcaldes signants arribarà al seu compromís en 2020. En ell es defineixen les mesures concretes de reducció, juntament amb els terminis i les responsabilitats assignades, que tradueixen l'estratègia a llarg termini en l'acció. MCRIT, treballant per la Diputació de Barcelona, ha desenvolupat una sèrie d’aquests plans en els municipis de Barcelona.

 

Pla d’'Acció per l’'Energia Sostenible (PAES) de Montcada i Reixac (2009)

Logo DIBALogo pacte d'alcaldes

PAES Montcada i ReixacEn el context de la lliuta contra el canvi climàtic,Montcada i Reixac s'’ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s'’elabora un pla d’acció que estudií les emissions del municipi i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l'’eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables..

Pla d’'Acció per l'’Energia Sostenible (PAES) de Castellví de Rosanes (2009)

Logo DIBAlogo pacte d'alcaldes

PAES Castellví de RosanesEn el context de la lliuta contra el canvi climàtic,Castellví de Rosanes  s’'ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s’'elabora un pla d'’acció que estudií les emissions del municipi  i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l'’eficiència energètica i l'ús de les energies renovables.

Pla d'’Acció per l’'Energia Sostenible (PAES) de Cervelló (2009)

Logo DIBALogo convenant of Mayors

PAES CervellóCervelló s'’ha adherit al Pacte d'Alcades/esses i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s’'elabora un pla d’'acció que estudií les emissions del municipi de Cervelló i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l’'eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables.

Pla d'’Acció per l'Energia Sostenible (PAES) de Corbera de Llobregat (2009)

Logo DIBALogo pacte d'alcaldes

 PAES Corbera de LlobregatLa Comissió Europea ha posat en marxa el Pacte d'’Alcaldes/esses com a mecanisme de participació del món local en la lluita contra l’'escalfament de la Terra. El Pacte consisteix en el compromís de les ciutats que s’'hi adhereixen d'’aconseguir els objectius comunitaris en la reducció d’'emissions de gasos efecte hivernacle. Aquest objectiu fixat per l’any 2020 és el de reduir un 20% les emissions de gasos efecte hivernacle (CO2, CH4 i N2O). En aquest context, Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) s'’ha adherit al Pacte i és a través del  PAES, elaborat seguint la metodologia de la Diputació de Barcelona, que s'’elabora un pla d’'acció que estudií les emissions del municipi  i es proposin mesures de reducció de consum energètic en el camp el camp de l’'eficiència energètica i l'’ús de les energies renovables.

Logo Mcrit

Salvador Espriu, 83 08005 Barcelona  Spain
+34 932 250 313
info@mcrit.com - www.mcrit.com

Logo Fundació Ersília

Ersilia és la fundació de Mcrit per al desenvolupament
de recursos educatius innovadors www.ersilia.org